Hallå!

Upiši svoj email i dogovori kratak informativan razgovor. Ne propusti priliku istražiti što ti švedski jezik može ponuditi – nikad ne znaš što ti život može prirediti.

* Pritiskom gumba "pošalji", sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR), dajem svoju izričitu suglasnost tvrtki INCOR d.o.o., Park kralja Petra Krešimira IV br. 1, Osijek, OIB : 71029152862 da za potrebe obavljanja poslova iz predmeta poslovanja, obrađuju i koriste moje osobne podatke , a koje sam im učinio/la dostupnima ispunjavanjem ovog upitnika.

 • Sve razine švedskog jezika od A1 do C2

 • Digitalan sadržaj dostupan onda kad ti želiš učiti

 • Povezivanje i interakcija s drugim polaznicima tečaja

Maja i Željko bili su u sličnoj dilemi.

Situacija na poslu nije baš perspektivna. Računi redovno stižu, ljetovanje treba planirati već početkom proljeća, a prijatelji su ionako odselili. Prihvatiti situaciju kakva je, napraviti maksimum u trenutnoj okolini ili se okušati u nečem novom?

 

„Švedska je država koja nam na prvu ruku nije bila toliko poznata, činila se poprilično dalekom i hladnom, ali situacija je poprilično drugačija“, navodi Maja. „Dok su neke države poznate po tome da domorodci nisu previše otvoreni prema strancima, Švedska je sasvim drugačija. Vaš rad se cijeni, vaši interesi se podupiru, a ljudi su izuzetno srdačni i otvoreni prema svima.“

 

Nakon višegodišnjeg razmišljanja, bračni par koji je zašao u svoje tridesete odlučio se prijaviti na tečaj švedskog jezika kako bi imali pristup skandinavskom radnom tržištu. Kroz godinu i pol dana aktivnog učenja, uz redovan rad i svakodnevne obaveze, Maja i Željko su od potpunog nepoznavanja švedskog dosegnuli C1 razinu te su se zaputili u Skandinaviju. 

 

Nakon polaganja tečaja, Maja i Željko su, uz pomoć LinkedIn-a i pretraživanja interneta, ugrabili priliku raditi u struci te se dodatno educirati i napredovati. Redovni letovi omogućuju posjete rodbini i prijateljima, što je uz švedske standarde i nekoliko puta godišnje.

 

„Savladavanje švedskog jezika zasigurno nije lagan proces i nije za svakoga, međutim ako ste osoba koja je željna poduzeti akciju te priskrbiti bolji život svojoj obitelji, a naravno i sebi, toplo preporučujem Švedsku. Ako poznajete jezik, ovdje se svatko može snaći.“ 

 

Željkovim riječima zaključujemo ovu kratku priču, a tebe, dragi čitatelju, pozivamo da se obratiš za probnu verziju tečaja - možda je upravo ovo tvoj prvi korak prema budućnosti koju zaslužuješ.

Što možete očekivati od tečaja?

Nova, unaprijeđena verzija Zrinkinog tečaja švedskog kroz inovativan pristup osigurava fleksibilnost u učenju te u isto vrijeme kombinira najbolje elemente učenja uživo i učenja kroz online platformu. Javi se za probno predavanje.

 • neograničen pristup sadržaju 0/24

 • sadržaj prilagođen učenju kroz digitalnu platformu (video, zvučni i pisani sadržaj)

 • predavanja uživo (komunikacija)

 • evaluacija napretka i jednostavno praćenje

 • privatna Facebook grupa s fokusom na međusobnu interakciju i dodatan praktičan sadržaj

 • besplatna mogućnost produljenja tečaja za 1 mjesec (u maksimalno 5 mjeseci bi trebali dovršiti nivo koji slušate)

Osnovna cijena

pohađanja tečaja švedskog jezika* (mogućnost kupovine bundle dva tečaja istovremeno uz odobrenje 10% popusta. U slučaju kupnje bundle - dva tečaja uz odobreni popust, nema mogućnosti povrata).

 • A1 - Cijena je 300,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 350,00 € + pdv ako plaćate u ratama (12 videa svaki je 3 školska sata rada + 5h /45 min uživo sa Zrinkom) za grupe max. do 4 osobe na satima uživo.

 • A2/1 - Cijena je 300,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 350,00 € + pdv ako plaćate u ratama (12 videa svaki je 3 školska sata rada + 5h /45 min uživo sa Zrinkom) za grupe max. do 4 osobe na satima uživo.

 • A2/2 - Cijena je 380,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 430,00 € + pdv ako plaćate u ratama (14 videa svaki je 3 školska sata rada + 10h /45 min uživo sa Zrinkom) za grupe max. do 4 osobe na satima uživo.

 • B1/1 - Cijena je 380,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 430,00 € + pdv ako plaćate u ratama (14 videa svaki je 3 školska sata rada + 10h /45 min uživo sa Zrinkom) za grupe max. do 4 osobe na satima uživo.

 • B1/2 - Cijena je 380,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 430,00 € + pdv ako plaćate u ratama (15 videa svaki je 3 školska sata rada + 10h /45 min uživo sa Zrinkom) za grupe max. do 4 osobe na satima uživo.

 • B2/1 - Cijena je 430,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 470,00 € + pdv ako plaćate u ratama (17 videa svaki je 3 školska sata rada + 15h /45 min uživo sa Zrinkom) za grupe max. do 4 osobe na satima uživo.

 • B2/2 - Cijena je 430,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 470,00 € + pdv ako plaćate u ratama (14 videa svaki je 3 školska sata rada + 15h /45 min uživo sa Zrinkom) za grupe max. do 4 osobe na satima uživo.

 • C1/1 - Ovaj tečaj je cijeli sa satima uživo, te je organiziran u grupama od dvoje do četvero polaznika. Na istom tečaju radi se uz opće gradivo C1/1 i MEDICINSKI ŠVEDSKI 1. Cijena je 500,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 550,00 € + pdv ako plaćate u ratama (30h / 45 min uživo sati putem neke od digitalnih platformi Skype, Zoom...). U cijenu imate uračunato jedan izlazak na ispit. U slučaju potrebe za ponavljanjem ispita C1/1 novi izlazak se naplaćuje 35,00 euro.

 • C1/2 - Ovaj tečaj je cijeli sa satima uživo, te je organiziran u grupama od dvoje do četvero polaznika. Na istom tečaju radi se uz opće gradivo C1/2 i MEDICINSKI ŠVEDSKI 2. Cijena je 500,00 € + pdv ako plaćate u jednom obroku, odnosno 550,00 € + pdv ako plaćate u ratama (30h / 45 min uživo sati putem neke od digitalnih platformi Skype, Zoom...). U cijenu imate uračunato jedan izlazak na ispit. U slučaju potrebe za ponavljanjem ispita C1/2 novi izlazak se naplaćuje 35,00 euro.